Abel Hanevik
Abel Hanevik stod en god kamp mot Bulgaria.

Ny seier til Beachjuniorgutta i årets EM

Søndag morgen vant Beachjuniorgutta 2-0 mot Bulgaria i plasseringskamp i årets Europamesterskap.

De norske gutta måtte vinne kampen mot Bulgaria søndag morgen for å kunne spille om 9.plassen senere søndag formiddag.

Det norske laget var på fra start i kampen, og scoret kampens første mål. Norge holdt seg noen poeng foran Bulgaria gjennom omgangen, men de bulgarske guttene hadde en sterk sluttspurt. Godt målvaktsspill av Abel Hanevik i det norske målet gjorde at Beachgutta holdt unna, og vant omgangen 27-25. Norsk toppscorer ble Pijus Petrauskas med 10 poeng.

Den angre omgangen ble jevnere, og lagene fulgte hverandre fram til 7 minutter var spilt. Norge dro i fra mot slutten, og vant andreomgang 29-24. Dermed beseirer de norske guttene Bulgaria 2-0. Toppscorer for Norge ble nok en gang Pijus Petrauskas med 12 poeng.

Norge møter Polen i EMs siste kamp, og vinneren av denne kampen får 9.plassen i mesterskapet. Kampen spilles søndag kl. 13:30.