Håvard Tårnes
Håvard Tårnes ble Norges toppscorer mot Sverige

Jevnt nabooppgjør i sanda

Norges beachgutter (LMB06) fikk en god start mot Sverige, men måtte til slutt se svenskene juble.

Norge scoret kampens fire første poeng, ved Håvard Tårnes og Mikkel Kulvik Bremseth, før Sverige fikk inn sin første topoenger.

Lagene fulgte hverandre til 8-8, før Sverige dro litt i fra. Første periode endte med svensk seier 20-17.

Andre periode begynte omtrent som første, og lagene fulgte hverandre igjen til 8-8. Deretter var det Norge som dro litt ifra, og de var oppe i en firepoengs ledelse på både 14-10, 16-12 og 20-16.

Så kom imidlertid Sverige tilbake i rakettfart, og brått var Sverige i ledelsen 22-20.

Perioden endte dessverre også med svensk seier, som dermed vant kampen 2-0.

Norges gutter ender da som nummer 3 i sin pulje. Hva som venter dem videre blir avgjort i løpet av dagen, og er avhengig av resultatene i kampene i de andre gruppene også.