Mathilde Aas Fjelddalen
Mathilde Aas Fjelddalen ble toppscorer mot Frankrike med 14 poeng.

Beachjuniorjentene til kvartfinalen i EM

Etter en strålende kamp mot Frankrike vant Beachjuniorjentene 2-0 og er klare for kvartfinale i EM.

Lørdag morgen spilte Beachjuniorjentene siste kamp i gruppespillet, hvor Frankrike stod på motsatt banehalvdel.

De norske jentene fikk kampens første poeng ved Ingrid Aaser Øen. Frankrike utlignet til 2-2, men etter det så Norge seg aldri tilbake. Etter halvspilt omgang ledet Norge 14-4, og vant omgangen med sifrene 27-16. Flere norske jenter bidro sterkt i angrepsspillet, og toppscorer ble Mathilde Aas Fjelddalen med 8 poeng.

Den andre omgangen startet jevnere, hvor de norske jentene likevel hadde en liten ledelse hele veien. Godt forsvars- og målvaktspill førte Norge opp i en 4-poengs ledelse etter halvspilt omgang. Beachjuniorjentene spilte godt resten av omgangen, og vant 19-10. Dermed ble det norsk seier 2-0 mot jentene fra Frankrike! Toppscorer for Norge ble Karoline Slørdal Conradi med 7 poeng.

Beachjentene er nå klare for kvartfinalen, og den spilles lørdag formiddag kl. 12:30. Motstander i kvartfinalen er Ukraina, og kampen spilles på bane 4.