Marielle Martinsen ble kampens toppscorer med 15 poeng. Her fra VM tidligere i år.

Åpnet World Games med seier

Norges beachjenter beseiret USA i begge omgangene i deres første kamp i World Games.

Beachjentene (LKB) spiller denne uken World Games i Birmingham i USA. Laget skulle opprinnelig møte Vietnam i den første kampen, men etter endringer i oppsettet var det vertsnasjonen som stod på andre siden i første kampen.

De norske jentene vant den første omgangen med fem mål, 21-16 over USA. I den andre omgangen var det også Norge som dominerte, men i andreomgangen vant de med åtte mål på stillingen 20-12.

Beachjentene vant med det den første kampen i World Games 2-0 over USA.

Av de norske jentene var det Marielle Martinsen som scoret flest poeng, med 15 totalt i begge omgangene. Like bak lå Martine Welfler med 12 poeng.

Beachjentene sin trener, Eskil Berg Andreassen, sa dette til handball.no etter kampen:

– Kampen ble, som ofte åpningskamper blir, preget av litt nerver og at ikke alt går på skinner, sier han.

– USA henger bra med i første omgang, men i andre omgang har vi kontroll. Jeg er mest fornøyd med bra forsvarsspill, legger treneren til.

Beachjentene spiller sin neste kamp i gruppespillet mandag 11. juli, klokken 22.50 mot Mexico.