LKB06 Lagbilde. Bak f.v. Oda Berge Kjærsgaard, Maiken-Merina Wagelid Beldo, Emilie Wangen Heen, Leah Isabell Langaard, Hansine Brune Skorgevik, Karoline Trollsaas Lundstad, Mathilde Aas Fjelddalen, Katinka Haltvik. Foran f.v. Selma Maria Jomaas, Kaja Berg Fokstuen, Ingrid Aaser Øen, Karoline Slørdahl Conradi, Victoria Barth Gottschalksen, Christina Strandi, Alette Pettersen-Lund, Lilly Momrak Mæhlum.
Disse jentene fikk en 7. plass i årets EM i Praha.

7. plass for Beach-juniorjentene i EM

Etter en strålende kamp mot Polen, vant Beachjuniorjentene 2-0 og kapret dermed 7. plassen i EM.

Etter tap for Tyskland 2-0 i den første kampen søndag, måtte Beachjuniorjentene ut i kamp mot Polen om 7. plassen.

Førsteomgang startet jevnt, men de norske jentene tok grep om kampen med en 4-poengs ledelse. Polen utlignet etter hvert ledelsen, og med 30 sekunder igjen stod det 24-24 på måltavlen. Etter mål fra Norge og påfølglende norsk redning i siste sekund, vant Norge omgangen 26-24.
Norsk toppscorer ble Victoria Barth Gottschalksen med 10 poeng.

Pausepraten til de norske jentene hadde virkelig effekt. De tok raskt grep om andreomgang, og etter godt spill i alle ledd vant de omgangen hele 20-10! Kampen endte derfor 2-0 i norsk favør.

Norske toppscorere i andreomgang ble Karoline Slørdahl Conradi og Maiken-Merina Wagelid Beldo med 7 poeng hver.

Beachjentene endte dermed på en 7. plass i EM 2022 i Praha, Tsjekkia.

Beach-EM Jenter (LKB06) - Plasseringskamp
Norge - Polen 2-0 (26-24, 20-10)
Praha, Tsjekkia
Norges toppscorere: Victoria Barth Gottschalksen 16 poeng.
Ukrainas toppscorer:  Maja Wechmann 12 poeng.

Tidligere søndag formiddag spilte Beachjuniorjentene kamp mot Tyskland. Oppgjøret ble spennede i begge omganger, og tyskerne dro i land begge omganger med minst mulig margin. Førsteomgang vant Tyskland 19-18, og andreomgang endte 20-19 i tyskernes favør. Kampen endte derfor 2-0.

Tyskland - Norge 2-0 (19-18, 20-19)