Lagbilde

Nytt tap for Beachjentene i VM

Norge kjempet tappert i dagens kamp, men måtte se seg slått 2-0 av ubeseirede Tyskland .

Det var høyt tempo i åpningsminuttene i kampen mellom Tyskland og Norge, men det var Tyskland som kom best i gang. Etter tre spilte minutter var tyskerne foran med fire poeng på stillingen 8-4. Begge lags målvakter stod godt på hver sin side av banen, og gjorde det vanskelig for motsatt lag sine angrepsspillere. Etter seks minutter hadde Tyskland økt ledelsen sin ytterligere til 14-8. Tyskerne fortsatte å ha overtaket resten av, etter at den tyske målvakten, Katharina Filter, stengte buret før pause. Tyskland vant dermed første omgang 19-14.

Det var Tyskland som kom best i gang, og Filter fortsatte storspillet i Tysklands mål også i andre omgang. Etter tre spilte minutter var Tyskland foran 8-2. Norges målvakt Amalie Frøland ville ikke være dårligere enn Filter, og vartet opp med gode redninger i andre omgang. Norge spilte bedre angrepsspill etter hvilen, men Tyskland var også sikre i angrep. Fire minutter før slutt var Tyskland fortsatt foran 18-10. Norge fortsatte det gode angrepsspillet sitt, men klarte ikke å komme seg forbi tyskerne. Tyskland vant andre omgang 27-20, og vant dermed kampen 2-0.

Tyskland - Norge 2-0