Chris André Inglingstad plukket 18 poeng for Norge.

Nytt tap for beachgutta på shoot out

I den første av to plasseringskamper for beachgutta ble det tap - nok en gang på shoot out.

Kroatia ble for sterke for beachgutta i kvartfinalen, dermed ble neste kamp plasseringskamp for en plass mellom nr. 5 og 8 i årets VM. I likhet med beachjentene møtte også gutta en tidligere motstander i sin plasseringskamp, nemlig Qatar som ble beseiret 2-0 i hovedrunden.

I den første omgangen tok Qatar føringen og hadde bedre uttelling på sine skudd enn de norske gutta klarte. Dermed kunne de gå til pause med seier i første sett 27-24. Etter hvilen kom Norge best i gang og hadde føringen i denne perioden som endte med norsk seier 22-20. Da måtte shoot out til for å avgjøre kampen. Der trakk Qatar det lengste strået og vant kampen 2-1.

Mesterskapets siste kamp for beachgutta er kampen om 7. plassen som spilles søndag kl 08.30 norsk tid mot Spania. Plasseringskampen sendes ikke.