Chris André Inglingstad spilte en god kamp mot Spania.

8. plass i VM for Beachgutta

Etter to jevnspilte omganger mot Spania tapte Beachgutta 2-0 i mesterskapets siste kamp.

Beachguttas siste kamp i årets VM i Heraklion ble spilt søndag morgen, med tidligere Europamester Spania på motsatt banehalvdel.

Den første omgangen var jevnspilt, og lagene vekslet på å ha en topoengs ledelse. I sluttminuttene satte spanjolene sine sjanser, mens de norske guttene hadde stang ut på de avgjørende skuddene. Spania vant dermed omgangen 24-22. Chris André Inglingstad ble toppscorer med 10 poeng.

Spanjolene tok tidlig et grep om den andre omgangen, og ledet med 4 poeng etter halvspilt omgang. De norske guttene fikk virkelig satt angrepsspillet i sluttminuttene, og utlignet til 20-20 med kort tid igjen. Spania fikk satt inn en ett-poenger som ble avgjørende i deres favør, og vant omgangen 21-20. Kampen endte derfor 2-0 til Spania i Beachguttas side kamp i årets VM. Chris André Inglingstad ble toppscorer med 8 poeng.

Dermed endte de norske guttene på en 8.plass i mesterskapet.

Finalen for herrene går mellom Danmark og Kroatia. Kampen spilles kl. 17:55 og kan sees på Viaplay.

Norge - Spania 0-2 (22-24 / 20-21)