LM02 lagbilde. Bak f.v. Tord Lea Knutsen, Håkon Halvorsen, Fredrik Tønne, Fredrik Ruud, Eirik Elnan Garnvik, Jørgen Laug, Aksel Hald. Midten f.v. Linus Högdahl, Johannes Gurrich, Jakob Lorentzen, Kristian Gyberg, Thomas Stenersen, Sondre Solheim, Filiph Tilge, Aleksander Høiness. Foran f.v. Ebbe Stankiewicz, Erlend Johnsen, Hans Gran, Sivert Tryggestad, Matias Haug, Even Haugli.

Jevn batalje mot Island på Hamar

Juniorgutta (LM02) fikk en bedre opplevelse mot Island, i SOC onsdag kveld.

I første kamp i SOC møtte Juniorgutta Danmark, som ble flere hakk for store.

I onsdagens kamp var Island motstander, og selv om de scoret kampens første mål, var det Norge som fikk den beste starten.

Etter få minutter ledet norge 4-1, men de kom aldri lengre fra enn tre mål, og etter drøyt halvspilt omgang var stillingen 7-7.

Norge holdt seg foran eller likt med Island helt til tre minutter før pause, da Island gikk opp i ledelsen 12-11.

Til pause var også Island foran med ett mål, på stillingen 13-12.

I andre omgang fulgte lagene hverandre hele veien. 12-12 ble til 13-13 og 14-14.

Etter halvspilt andreomgang tok Norge time out, og da var stillingen 18-18.
Det var imidlertid ingen av lagene som fikk overtaket i kampens siste 15 minutter heller, og først ved full tid ble kampen avgjort.

Da scoret Island på 7-meterkast, og vant kampen 25-24.

Juniorguttas siste kamp i SOC er mot Sverige på torsdag klokka 1215.
Kampene kan du streame direkte her (bak betalingsmur).