Tiril Merg ble norsk toppscorer mot Australia.

Ny seier for Beachjentene mot Australia

De norske jentene vant 2-0 etter en god forsvarskamp mot Australia lørdag morgen.

Beachjentene startet jakten på 9.plassen i årets VM allerede lørdag morgen. Kl. 09:00 lokal tid stod Australia på motsatt banehalvdel.

De norske jentene var virkelig på fra start, og ledet 12-2 midtveis i den første omgangen. Etter glimrende forsvarsspill og flere gode aksjoner i angrepsspillet vant Norge den første omgangen klart med sifrene 26-8. Marte Siren Figenschau ble toppscorer med 10 målpoeng.

Den andre omgangen startet jevnere, og etter 3 minutter spilt stod det 6-6. Lagene fulgte hverandre, men Norge dro i fra mot slutten og vant omgangen 18-12. Kampen endte derfor med seier 2-0 til de norske jentene! Toppscorer i den andre omgangen ble Tiril Merg med 10 målpoeng.

Norge møter Ungarn i neste kamp lørdag ettermiddag kl. 14:00.

Norge - Australia 2-0 (26-8 / 18-12)