Ine Grimsrud spilte en god kamp mot Argentina.

Kvartfinalen glapp for Beachjentene

Beachjentene tapte på shootout mot Argentina i den avgjørende kampen om kvartfinaleplass.

Beachjentene møtte fredag ettermiddag Argentina i den siste kampen i mellomspillet. Utgangspunktet til begge lag var at de måtte vinne for å nå kvartfinale.

De norske jentene spilte en jevnspilt førsteomgang mot Argentina, og lagene fulgte hverandre gjennom hele omgangen. Etter noen nervepirrende sluttminutter dro de Argentinske jentene i fra, og vant omgangen 28-24. Flere norske jenter bidro godt i angrep, og Marte Siren Figenschau ble norsk toppscorer med 8 målpoeng.

Den andre omgangen ble like jevn som den første, med godt spill fra begge lag. På stillingen 20-20 med 2 sekunder igjen fikk Beachjentene straffekast, som Marielle Martinsen satte sikkert i mål. Norge vant derfor omgangen 22-20, og kampen måtte avgjøres på shootout. Maren Sjaamo ble norsk toppscorer med 10 målpoeng.

Begge lagene startet shootouten med å bomme på sine første forsøk, før Argentina satte sitt andre. Den argentinske målvakten var aggresiv i alle Norges forsøk, og presset to skudd utenfor mål. Argentina scorte på sine resterende skudd, og vant shootouten 8-4. Dermed glapp kvartfinaleplassen for de norske Beachjentene.

De norske jentene skal nå ut i plasseringskamper og spille om 9-16.plass. Neste kamp spilles lørdag kl. 08:00 mot Australia.

Norge - Argentina - (24-28 / 22-20)