Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022 Grønt Kort.jpg

Vinnerne av grønt kort i Bringserien

Bækkelaget, Flint Tønsberg og Ski er vinnerne av årets grønt kort-konkurranse i Bringserien.

Grønt kort fra Bring skal anerkjenne positiv og ønsket atferd på håndballbanen. I stedet for å dele ut røde og gule kort, vil Bring dele ut grønne kort for å belønne gode lagspillere som har opptrådt på en positiv og sportslig måte.

Denne sesongen har tre lag blitt kåret som vinnere av grønt kort-konkurransen i Bringserien. Bækkelaget Håndball Elite J16, Flint Tønsberg G16 og Ski G16 stikker av med premien på 10 000 kr hver fra Bring.

Bækkelaget Håndball Elite

- Jeg er kjempeglad og synes det er stas. Vi har jobbet med disse tingene med jentene, å prøve å heie på hverandre og spille hverandre gode, så det er fint at det legges merke til. Vi har hatt et mål om å være tøffe på banen, men samtidig snille og ordentlige mot både dommer og motstander. Da har det fungert, og det er vi veldige glade for, sier lagleder for Bækkelaget, Cecilie Borander.

Hun forteller videre at jentene har vært veldig glade for å være med i Bringserien, og at sesongen har vært preget av både oppturer og nedturer.

- Vi fikk en god start og klarte å kvalifisere oss selv etter at vi følte at koronaperioden hadde vært vanskelig. Så har vi gått inn i et enormt skadeår og stod brått uten keeperne våre og måtte mobilisere litt. Resultatene bærer nok litt preg av det, og at helheten i treningen og alt man gjør ikke blir helt sånn som man hadde ønsket. Samtidig hadde vi en kjempehelg i Bergen hos Flaktveit hvor vi vant, og jentene var helt i ekstase. Det var nok høydepunktet. Så alt i alt var det veldig gøy å være med i Bring, selv om vi skulle ønske resultatet var littegrann bedre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

20220519 BSK Elite J16.jpgFoto: Bækkelaget Håndball Elite

Flint Tønsberg

Flint Tønsbergs lagleder, Jeppe Øvstaas, oppsummerer guttas sesong på lignende måte.

- Det har vært gøy og motiverende å være med. Resultatmessig gikk det ikke så bra som vi hadde håpet eller ønsket, men vi sitter igjen med mange gode opplevelser både på og utenfor banen, sier han.

Han er glad og stolt over at laget har samlet så mange grønne kort denne sesongen.  

- Vi har ikke jobbet med dette spesifikt inn mot Bring, men vi har i lang tid jobbet med at laget skal ha gode holdninger og være fair play-spillere. Det har ligget der hele tiden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

2021 Flint Tønsberg vinner av grønt kort i Bringserien.jpgFoto: Flint Tønsberg

Ski

Den tredje vinneren ble kåret blant lagene som tok seg til sluttspillet. Hvert grønne kort fra sluttspillet fungerte som et lodd, og til slutt var det Ski G16 som trakk det lengste strået.

Trener Monica Schei ble overrasket og glad da hun fikk beskjeden.

- Så utrolig moro, tusen takk! Dette med grønt kort er noe vi har snakket jevnt og trutt om gjennom sesongen, og gutta har vært opptatt av fair play og holdt telling selv, sier hun.

Monica forteller videre at spillerne på laget har spilt sammen i ti år, og at Bring-sluttspillet var det siste de gjorde sammen som lag. Ski tok seg helt til bronsefinalen i Bringserien, og gledet seg over å kunne spille mot lag fra andre regioner.

- Det å kunne reise litt og møte andre lag enn de som er i vår region har vært kjempespennende og høydepunktet for gutta. Det blir sånn når du har spilt i samme region i ti år, da kjenner du lagene veldig godt. Så det å møte andre lag i Norge har vært helt unikt. Vi har satt enormt stor pris på Bring-deltakelsen og opplegget rundt, og så var det en høydare å komme seg helt til sluttspillet, sier hun, og legger til at pengene skal gå til en ordentlig avslutning for laget.

20220519 Ski G16.jpgFoto: Ski 

Les mer om grønt kort