Annonse:
Kast ballen
Annonse:
Kast ballen

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Storhamar - Vipers
Det blir tøffe tak i sluttspillfinalene mellom Storhamar og Vipers.
Foto: Vipers

Storhamar og Vipers til sluttspillfinale

I kvinnenes sluttspill i REMA 1000-ligaen blir det finale mellom sesongens to beste lag.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sørlendingene har vært suverent best i landet hele sesongen og gikk gjennom seriespillet med å avgi kun et poeng. Det var mot Fana i septemberi fjor. Siden den gang har de rosakledde vunnet alle kamper mot norske lag, blitt seriemester og sist helg også norgesmester. Nå står sluttspillfinalene for tur før turen går til Budapest og finalespill i Champions League 4. og 5. juni.

Fra tidligere har Vipers to sluttspillgull fra sesongene 2017/18 og 2018/19. I de to påfølgende årene er det ikke arrangert sluttspill i Norge grunnet pandemien. Klubben tok i år sitt femte seriemesterskap på rad.

Det er altså tøffe finaler som venter Storhamar i kampene som skal spilles 24. og 28. mai. Det spilles best av tre kamper, og alle kamper skal avgjøres. 

Hedmarkingene ble en klar nummer to i årets liga og spilte seg til kvartfinale i NM, begge gangene har Vipers blitt for sterke. I EHF European League som er den nest høyest rangerte e-cupen, spilte de seg helt fram til kvartfinale der Viborg satte en stopper for avansement.

Gultrøyene har med andre ord levert en meget bra sesong, og i siste seriekamp ga de Vipers kamp til døra da kampen endte med kun en tomålsseier til seriemestrene. 

Klarer de å stoppe Vipers sin seiersrekke i sluttspillfinalene?

Les mer om REMA 1000-ligaen