Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Slik er status i sluttspill og kvalifisering

Den avsluttende delen av REMA 1000-ligaen, med sluttspill og kvalifiseringsspill, ruller videre.

Håndballsesongen drar seg mot slutten, men det kommer spennende kamper på løpende bånd i hele mai og litt ut i juni. I sluttspillet er det cupspill der det kjempes det om plass i neste års europacuper. Der er vi nå kommet til semifinalene både for kvinner og menn. Det skal også spilles kvalifiseringskamper for å avgjøre hvilke lag som får spille på det øverste nivået etter sommerferien.

Sluttspill kvinner

Det spilles med best av tre kamper i både kvartfinaler, semifinaler og finaler. Nå står semifinalene for kvinner for tur. De spilles 11. og 18./19. mai.

Vipers møter Molde, mens Storhamar og Sola spiller den andre semifinalen.

Sluttspill menn

Her spilles det best av tre i kvartfinalene, og best av fem i semifinaler og finaler. Kampene spilles 6., 9./10. og 18./20. mai.

Drammen spiller mot ØIF Arendal, mens Elverum møter Nærbø i den andre semifinalen

Kvalifisering til REMA 1000-ligaen 2022/23

Kvinner

Tertnes ble sist i play-off for REMA 1000-ligaen kvinner, mens Gjerpen vant 1. divisjon sin play-off. Disse to lagene spiller best av tre kamper for å avgjøre hvem som får spille i REMA 1000-ligaen sesongen 2022/23.

Kampene spilles 19. og 22. mai.

Menn

Kristiansand ble sist i play-off for REMA 1000-ligaen, mens Viking vant 1. divisjon sin play-off. Disse to lagene spiller best av tre kamper for å avgjøre hvem som får spille i REMA 1000-ligaen kommende sesong.

Kristiansand vant begge kampene og beholder plassen i REMA 1000-ligaen kommende sesong, mens Viking fortsetter i 1. divisjon til høsten.

Les mer om hvordan sluttspillet og kvalifiseringene foregår denne sesongen.

Sjekk også TV- og streamingsiden for kampene som sendes på TV 2/Play og Direktesport.