Annonse:
Gjensidige Cup 2023
Annonse:
Gjensidige Cup 2023

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220512 Kristiansand.png
Kristiansand møter Viking i kampen om REMA 1000-ligaen neste sesong.

Kampen om den siste REMA 1000-ligaplassen

Play-off er ferdigspilt, og torsdag kveld møtes de to lagene som kjemper om eliteserien for menn neste sesong.

Sørlendingene ble nummer 10 i REMA 1000-ligaen i sin første sesong, dermed måtte de ut i play-off der de møtte Fjellhammer og Haslum. Her endte de sist etter fire spilte kamper, og det betyr at de Viking til avgjørende kamper om å spille på toppnivå. Siddisene ble nummer to i 1. divisjon og trengte bare tre kamper i sin play-off for å sikre seg retten til å spille kvalifiseringskamp om plassen i eliteserien.

Kvalifiseringen til REMA 1000-ligaen spilles best av tre kamper - der den første kampen spilles torsdag 12. mai og den andre søndag 15. mai. Så vil tiden vise om de trengs en tredje kamp for å avgjøre retten til å spille på det øverste nivået neste sesong. 

Kampene sendes på direktesport.no.