Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20200301-Bylag-Finale-G15-Foto-Øyvind-Andersen.jpg
Illustrasjonsfoto fra finalen i Intersport Bylagsturnering 2020.
Foto: Øyvind Andersen

I helgen spilles Intersport Bylagsturneringen

Årets Intersport Bylagsturnering for 15-åringer spilles 14. og 15. mai i Stavanger med tolv lag i hver klasse.

Intersport Bylagsturnering er den første landsdekkende turneringen som unge håndballspillere kan delta på og er i år for spillere født i 2006. Hver region stiller med to lag i hver klasse - oppkalt etter en by i regionen.

Kampene starter lørdag kl. 10 i Stavanger Idrettshall og holder på til siste finale er ferdig søndag ettermiddag. Har du anledning til å ta turen innom, står arrangementsstaben klar med blide folk og servering for å ta i mot deg om du tar turen innom for å se på framtidens landslagsspillere.

Over 20 kamper fra turneringen vil bli streamet, 16 kamper lørdag, og semifinaler og finaler i A-sluttspillet søndag. Disse sendes på Solid Sport og koster 59 kroner per kamp eller 129 kr for tilgang til samtlige 20 kamper. 

Vi ønsker alle lagene lykke til med kampene!

Les mer om Intersport Bylagsturneringen