Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

innsatsprisen.jpg
F.v.:Gunne Westreng Gustavsen, Anne Kauppi og Grethe Tønnesen.
Foto: Svein André Svendsen

Hedret med Innsatsprisen

Grethe Tønnesen, Anne Kauppi og Gunne Westreng Gustavsen ble hedret med Innsatsprisen på Håndballtinget.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

De tre ildsjelene mottok Innsatsprisen for henholdsvis 2019, 2020 og 2021 til jubel og stående applaus.

For å bli nominert til Innsatsprisen, må kandidatene ha vist ekstraordinær innsats for egen klubb i minimum 15 år, de må ha vist stor glød og engasjement, fremstått som godt et forbilde og inneha stort pågangsmot og utholdenhet.

- Jeg kan røpe at de aktuelle kandidatene har lang fartstid og har vist en imponerende innsats, sa prisutdeler og styreleder i Asbjørn Henriksens Fond, Nina Britt Kramer, før hun kunngjorde vinnerne.

Innsatsprisen for året 2019 ble delt ut først, og den gikk til Grethe Tønnesen.

- Grethe har vært trener, oppmann, styremedlem og spiller i Oppsal IL, og er i dag æresmedlem og fremdeles aktiv i Oslo-klubben. Hun er på alle treningene til elitelaget, men har også et stort hjerte for bredden, spesielt for guttehåndballen og utviklingen av denne, fortalte Kramer fra scenen.

Neste vinner ut var Anne Kauppi fra klubben ÅTIL. I nominasjonsteksten kom det frem at Anne har hatt verv og trenerroller i klubben ÅTIL i over 40 år. Hun har vært spiller, trener, sittet i styret, dommer og økonomiansvarlig – blant annet.

Kramer leste opp et utdrag fra nominasjonsteksten:

- Klubben beskriver innsatsen som helt avgjørende. Ungene i laget går nesten fremfor familien. Alltid til stede, om det er hverdag eller helg.

Kveldens siste vinner kommer fra Fjellhammer IL og heter Gunne Westreng Gustavsen.

Gunne har kun spilt én kamp i grønt, men har til gjengjeld hatt «alle» roller i klubben siden slutten av 70-tallet. Forslagsstiller pekte på Gunnes evne til å ta kontroll på stort og smått i klubben, og forteller videre at du trolig «møter Gunne i Lørenskoghallen hver helg både før, under og etter sesong, der hun tar på seg en rekke arbeidsoppgaver med hjertet utenpå drakta».

Gratulerer til alle vinnerne!