Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

REMA 1000 Håndballskolen
Foto: Javier Berrocal

Håndballmoro i høstferien

Barna i din håndballklubb kan lære seg verdens morsomste ballspill på REMA 1000 Håndballskolen!

REMA 1000 og Norges Håndballforbund driver i fellesskap håndballskole for barn i alderen 6-12 år. Håndballskolen gjennomføres i skolenes vinter- og høstferie over hele landet. Tilbakemeldingene fra tidligere gjennomføringer viser at dette er en kjempesuksess for alle involverte!

Målgruppen for REMA 1000 Håndballskole er elever i barneskolen som skal være hjemme i ferien. Dermed blir skolefritidsordningen (SFO) en viktig målgruppe. Barna får et supert tilbud i sitt lokalmiljø, og din lokale håndballklubb får en kjempesjanse til nyrekruttering!

Lyst til å bli arrangør? Les mer om REMA 1000 Håndballskole her:

Trykk på brosjyren for å få den i fullskjerm

Søknadsskjema:

Klikk her for å fylle ut søknadsskjema
Frist: 20. juni 2022

Innen 27. juni får regionen tilbakemelding fra NHF
på hvilke klubber som blir arrangører.
Har du spørsmål, ta kontakt med din region.

Generell informasjon:

Alle deltakere må meldes på www.handball.no/handballskoler som er NHF og REMA 1000 Håndballskoles felles påmeldingssystem.

Påmeldingen for deltakere åpner onsdag 17. august for alle håndballskoler. For Håndballskoler i uke 40 stenges påmeldingen fredag 16. september, mens for Håndballskoler i uke 41 stenger påmeldingen fredag 23. september.

Dette er utgangspunktet for all utsending av utstyr. Utstyrspakkene blir sendt fra leverandør innen utgangen av uke 39/40 til adressen klubben har oppgitt.

Er det behov for ekstra utstyr, ta kontakt med din region senest 23.  september om du skal arrangere i uke 40 og 30. september om du skal arrangere i uke 41.

Klubben beholder hele deltakeravgiften og sørger for innbetalingen.

Prisene er:
• 3 dager, maks kr. 750 per deltaker
• 5 dager, maks kr. 1200 per deltaker

Deltagerne får t-skjorte, håndball og diplom.

Instruktørene får t-skjorte (maks 10 stykk per skole). Alt dette dekkes av REMA 1000.

Klubben tar kontakt med den lokale kjøpmannen i den butikken de får tildelt så fort de har fått godkjent Håndballskolen, senest to uker i forveien. Dere avtaler direkte med kjøpmann om de har mulighet å dele ut utstyrspakker sammen med dere første dag av Håndballskolen. Barna må ha en fullverdig og sunn lunsj hver dag som består av varer fra REMA 1000.

Kontokunde eller Æ

  • Klubben kan kjøpe varer som kontokunde eller igjennom Æ-appen fra REMA 1000.
  • Dersom klubben er kontokunde og har valgt å få tilsendt faktura, er dette en service kjøpmannen yter. Derfor får ikke klubben ekstra avslag igjennom Æ appen.
  • Dersom klubben ikke er kontokunde men betaler direkte i kassen igjennom Æ appen (med et kort som er registrert i Æ/scanner sin strekkode før betaling), vil de på lik linje med andre kunder i butikk få vanlig priskutt igjennom Æ (10% fra 10-på-10-listen).
  • Klubben får ingen ytterligere avslag i butikk. REMA 1000 kan kun tilby reglene igjennom Æ på en handel.
  • Kontaktperson i klubben må informere kjøpmann om Håndballskolen blir avlyst.

For å rekruttere flest mulig er det viktig at klubben markedsfører tilbudet i forkant av arrangementet på f. eks. hjemmeside/Facebookside (event)/i haller og på skoler. Det er viktig å oppdatere underveis med nyttig informasjon til foreldre og deltakere.

Vi oppfordrer til å samle inn medieoppslag og bilder/filmer fra håndballskolen, som sendes til regionen.