Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220413 Erlingur Richardsson.png

Nå kan du melde deg på Topphåndballseminaret

Etter to år med pandemi er det endelig klart for et nytt Topphåndballseminar i Sandefjord 10. til 12. juni.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ser man på resultatene fra herre-EM i vinter finner man en fellesnevner. Trenerne til de tre beste lagene har alle holdt foredrag på tidligere Topphåndballseminar.

Glenn Solberg (Sverige), Jordi Ribera (Spania) og Nikolaj Jacobsen (Danmark) har alle delt av sin kunnskap på THS. Nå er det klart for et nytt knippe gode bidragsytere til seminaret.

Våre egne nybakte verdensmestere Thorir Hergeirsson, Tonje Larsen og Mats Olsson er på plass. Spesielt spennende blir det å se og høre Tonje Larsen på gulvet i Runarhallen. Hun har med seg landslag kvinner rekrutt som utøverapparat.

Ane Mällberg, som virkelig har løftet Romerike Ravens denne sesongen, skal også i aksjon på gulvet sammen med sin kollega på LK06, Gro Hammerseng Edin.

Fra Island kommer Erlingur Richardsson. Mannen som i løpet av ett år som ny hovedtrener virkelig har satt fart på det nederlandske herrelandslaget.

Nederland, som så sent som i november 2021 tapte 29-40 for Norge, sjarmerte alle med sitt raske og offensive spill i vinterens EM. Fremgangen til Richardsson og Nederland var oppsiktsvekkende.

Fra kommende sesong vil tre nye internasjonale regler tre i kraft. Vår egen dommersjef i IHF, Per Morten Sødal, er på plass i Sandefjord for å sette oss inn i hva som gjelder.

Nok et topp internasjonalt trener-navn vil være på plass rett over påske. Den avsløringen må vente da det fortsatt gjenstår noen detaljer.

Nå kan du melde deg på. Benytt denne linken for å komme rett til registrering og betaling;

https://events.provisoevent.no/nhf/events/topphaandballseminaret-2022/register

Vi sees i Sandefjord!