Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2022-Mats-Olsson.jpg
Mats Olsson vil være hovedkursholder.

Målvaktstrener – Topp-utdanning starter i høst

Fra høsten 2022 er det klart for utdanning for målvaktstrenere på toppnivå. Påmeldingsfrist 15. juni.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Målvaktstrener – Topputdanning» er Norges Håndballforbunds høyeste utdanning for målvaktstrenere på toppnivå.

Søknad med CV, eller spørsmål til utdanningen sendes til Jeanette Nilsen innen 15. juni.

Utdanningen består av tre samlinger i løpet av sesongen 2022/23. Gjennom hele året må du være tilknyttet en klubb hvor du kan dokumentere arbeidet ditt med målvaktene.

De tre samlingene vil ha både teoretiske og praktiske økter. Tema for samlingene vil være:

  • Mental trening
  • Teknisk/taktisk trening
  • Fysisk trening.

Håndballjentenes trener, Mats Olsson, vil være hovedkursholder. I tillegg vil det være eksterne forelesere på ulike tema. Utøverapparat er målvakter på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå.

Kriterier for å delta på kurset er:

  • At du har fullført og bestått «Målvaktstrener – Grunnutdanning». Spiller og/eller trenererfaring som målvakt/målvaktstrener fra høyt nasjonalt nivå kan kompensere for denne utdanningen.
  • At du har minimum tre års praksis som målvaktstrener med trenererfaring fra prestasjonsmiljøer. Spillererfaring som målvakt fra høyt nasjonalt nivå kan kompensere for trenerpraksis.
  • At du er aktiv som målvaktstrener under utdanningen.

Intensjonen med topputdanningen er å stimulere til kompetanseheving og gi deg som målvaktstrener tilstrekkelig kompetanse til å videreutvikle målvakter som er på det høyeste nasjonale og internasjonale nivået.

Dato for samlinger

  • 23.-25. september i Oslo.
  • 25.-27. november, mest sannsynlig på Hamar eller Elverum.
  • Dato for siste samling kommer når terminlistene for REMA 1000-ligaen er klar. Men vil bli i siste halvdel av sesongen (vinter/vår 2023).

Pris for kurset vil være 21.000 kr. som inkluderer utdanningen og opphold med full pensjon. Betalingen deles i to avdrag (14.000 kr i 2022 og 7.000 kr i 2023). Reiser til og fra samlingene dekkes av den enkelte deltaker. I tillegg må deltakerne kjøpe boken «The Power Within» av Mike Valley og Justin Goldman (Adlibris)

Søknad med CV, eller spørsmål til utdanningen sendes til Jeanette Nilsen innen 15. juni.

Ett utvalg nedsatt av NHF vil vurdere søkerne. Maksimalt 15 personer vil få plass på utdannelsen, men den kan også gjennomføres med færre deltakere. Du vil få beskjed om du har fått plass senest 25. juni.