Annonse:
Pocket Valley
Annonse:
Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vipers seriemestre i REMA 1000-ligaen 2021/22
Vipers kunne nok en gang juble for seriegull i REMA 1000-ligaen.
Foto: Vipers

Kvinnenes seriespill avsluttet

Vipers vant REMA 1000-ligaen for femte gang på rad. Fredrikstad og Byåsen sikret sluttspillplass.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Medaljene var allerede fordelt før siste runde i REMA 1000-ligaen. Vipers gikk ubeseiret gjennom sesongen etter seieren mot Romerike Ravens i siste runde, og sikret et overlegent gull. Storhamar tok sølv etter en sterk sesong, og Sola stakk av med bronsemedaljen.

Hvilke lag som rykker direkte ned til 1. divisjon var også avgjort før siste runde. Flint Tønsberg, Follo HK Damer og Oppsal skal alle spille på det nest høyeste nivået i kommende sesong.

Tertnes måtte forberede seg for kvalifisering allerede før siste runde, men det var knyttet spenning til hvilke andre lag som måtte kjempe for å beholde sin plass i den øverste divisjonen. Fredrikstad, Aker, Larvik og Byåsen var lagene som risikerte å havne i kvalifisering dersom de ikke skulle berge sluttspillplass.

Fredrikstad vant sin kamp mot Flint Tønsberg og sikret både sluttspillplass og videre spill i REMA 1000-ligaen. Byåsen stakk av med seieren mot Aker og passerte Oslolaget på tabellen. Det ble dramatisk i kampen mellom Follo og Larvik. Med mål i siste sekund, sikret Follo uavgjort. Ettersom Larvik tapte poeng mot Follo, kapret Byåsen den siste sluttspillplassen. Aker og Larvik må dermed spille kvalifisering for å beholde plassen i REMA 1000-ligaen neste sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Byåsen jubler etter å ha sikret sluttspillplassen i REMA 1000-ligaen i siste kamp.
Foto: Byåsen

Byåsen kunne juble etter å ha sikret den siste sluttspillplassen. Foto: Byåsen Håndball

Tabellen for REMA 1000-ligaen kan du finne her. Der kan du også finne alle resultatene fra sesongen og annen statistikk.

Vipers, Storhamar, Sola og Molde sikret seg de fire øverste plassene i REMA 1000-ligaen og er tar med seg Fana, Romerike Ravens, Fredrikstad og Byåsen i årets sluttspill.

Trekningen for sluttspillet og kampoppsett for kvalifiseringen avgjøres i TettPå sending på handballtv.com. Sendingen starter mandag 11. april kl. 19.00.

Her kan du finne datoer og annen informasjon om sluttspillet og kvalifisering.

Volda hadde allerede sikret opprykk til REMA 1000-ligaen før søndagens kamper. Fra første divisjon var det også klart at Gjerpen, Haslum og Levanger skulle i kvalifisering for å kjempe om spill på øverste nivå neste sesong. Grane Arendal, Ålgård og Randesund rykker ned til 2. divisjon. Tabellen for 1. divisjon finner du her.

Mer informasjon rundt den nye modellen for opp-og nedrykk kan du lese her.