Tøff motstand for rekruttene

Norges rekruttjenter fikk tøffere motstand enn antatt mot Polen lørdag ettermiddag.

I utgangspunktet skulle rekruttlandslagene til Norge og Polen møtes til kamp i Jotron Arena i Larvik. Men grunnet utestengelsen av Russland fra internasjonal aktivitet ble Polens a-lag sin kvalifiseringskamp mot Russland avlyst, og dermed tok den norske trenerduoen til Polen med seg mer eller mindre hele VM-troppen til Larvik i stedet.

Arne Senstad
Dermed ble det Norge rekrutt mot Polen, og det var Polen som var best gjennom hele kampen og de vant til slutt 26-21.

Polen scoret dagens første mål i Larvik, men lagene fulgte hverandre de første minuttene. Etter drøyt 7 minutter dro Polen ett og to mål ifra, og denne ledelsen holdt de til pause på stillingen 10-12.

Trener Wenche Halvorsen Stensrud var ganske fornøyd i intervju med TV2 i pausen:
- Forsvarsspillet vårt var tidvis veldig bra i første omgang, men vi skal bli enda tøffere og tettere i duellene. Ellers har vi endel skudd vi bommer på, men jeg syns vi henger ganske bra med.

Anniken Obaidli
Andre omgang fortonet seg omtrent som den første. Flere av de norske jentene fikk prøve seg på banen, og kjent på det virkelige internasjonale nivået mot Polens a-lag.

Polen jobbet seg sakte, men sikkert fra Norge, og vant til slutt med fem mål.

En god gjennomkjøring for mange unge og sultne jenter, som ikke har så mange samlingsdøgn med landslag bak seg.
- Dette er jenter som vil utvikle seg, så jeg tror det blir bra, jeg! sa trener Wenche Halvorsen Stensrud til TV2.

Norge rekrutt - Polen 21-26 (10-12)
Jotron Arena, Larvik

Norges lag og målscorere: Ingeborg Furunes, Ane Cecilie Høgseth 1, Mona Obaidli 1, Eira Aune 2, Anniken Obaidli 3, Julie Hulleberg, rikke Larsen Øyerhamn 2, Guro Ramberg 1, Emma Holtet, Eli Smørgrav Skogstrand, Henrikke Hauge Kjølholdt 1, Karine Emilie Dahlum 2, Ragnhild Valle Dahl 4, Thale Rushfeldt Deila 2, Mina Hessleberg 2, Marie Skurtveit Davidsen.
Polens toppscorer: Monika Kobylinska - 7.
Utvisninger: Norge rekrutt 1x2 minutter, Polen 3x2 minutter