Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

2021222 Bring LERØY karusell.png

Mange Bring- og LERØYkamper i helgen

Den tredje runden i Bring- og LERØYserien for jenter, pluss LERØY Ekstra spilles i helgen 12.-13. mars.

Lørdag 12. og søndag 13. mars er det jentelagene som spiller kamper i Bringserien for 16-åringer og LERØYserien for 18-åringene. På planen står også LERØY Ekstra for jentelagene som spiller i den turneringen.

I overkant av 100 kamper skal spilles i løpet av denne helgen. Noen av dem sendes på direktesport.no, mens andre finner du på handballtv.com.  Husk at du også kan følge kamputviklingen på håndball LIVE.

Les mer på Bringserien og LERØYserien.