Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

20220301 Årets Barnehåndballtrener Norsk Tipping.jpg

Kjenner du Årets Barnehåndballtrener?

Norsk Tipping og NHF skal kåre Årets Barnehåndballtrener. Nominer din kandidat nå!

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjenner du en barnehåndballtrener som brenner for at barn skal få oppleve mestring og idrettsglede gjennom håndballen, og som fortjener litt ekstra heder? Da kan du nominere vedkommende som Årets Barnehåndballtrener!

Årets Barnehåndballtrener er en kåring som gjennomføres av Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Tipping gjennom konseptet Grasrottrener. Alle barnehåndballtrenere over 18 år har mulighet til å bli nominert og kåret til Årets Barnehåndballtrener 2022.

Disse kriteriene må oppfylles for å bli nominert:

  • Må være trener for et lag i barnehåndballen (6-12 år) 
  • Må ha tatt minst en av modulene i Trener 1 utdanningen til Norges Håndballforbund 
  • Må være over 18 år 
  • Må ha godkjent trenerattest gjennom NIF

Kjenner du noen som fortjener tittelen som Årets Barnehåndballtrener?
Nominer dine kandidater her innen 20. mars! (aldersgrense 18 år)

Slik kåres vinneren:

De nominerte er med i kåringen om å bli Årets Barnehåndballtrener i sin region. En regional jury som ledes av regionens barnehåndballansvarlig, velger ut fem kandidater blant de nominerte fra sin region som går videre til stemmeperioden fra 28. mars til 12. april. Den med flest stemmer i sin region kåres til Årets Barnehåndballtrener Regionalt. Klubbene til de regionale vinnerne vinner 10.000 kr.

Alle de regionale vinnerne inviteres til Topphåndballseminar i Sandefjord 10.-12. juni 2022, hvor kåringen og utdelingen av Årets Barnehåndballtrener vil finne sted. En nasjonal jury vil kåre Årets Barnehåndballtrener 2022 blant de seks regionale vinnerne. Klubben til den nasjonale vinneren vinner ytterligere 20.000 kr.