Elverum tapte dessverre mot Aalborg onsdag kveld

Det ble altså tap mot et godt og stabilt Aalborg Håndbold, men sjansen for play-off er fortsatt der.

Danske Aalborg ble dessverre for tøffe for Elverum i Terningen Arena og vant til slutt 34-28 onsdag kveld.

Elverum har til nå spilt ganske bra i EHF Champions League, og før onsdagens kamp lå de på en femte plass med åtte poeng - bare fire poeng bak Aalborg på tredjeplass.

Til tross for en jevn og bra start i første omgang, var siste del av omgangen  preget av tekniske feil av gutta fra Elverum. Dette klarte Aalborg å utnytte godt og gikk til pause med en firemålsledelse, 12-16.

Andre omgang startet relativt tregt for begge lag. Til tross for et tidlig mål av Elverum, scorte ingen av lagene de neste neste sju minuttene, og da tok laget fra Danmark en timeout. Denne utnyttet de derimot godt, og vipps hadde de scoret to mål. Aalborg hadde en god dag og hadde kontrollen resten av kampen.

- Vi sliter med å finne de rommene vi ønsker, og angrepsspillet blir hakkete. Det var tungt i dag og Aalborg er bedre, oppsummerte Tobias Grøndahl til Viasat 4 etter kampen.

Møtet med de danske drenger, i god form, ble altså for tøft for et Elverum som kanskje har hatt bedre dager på jobb. Men til tross for tap i denne kampen er de er fortsatt på femteplass, og de seks beste lagene i gruppa går videre til play-off.

- Aalborg er et fantastisk lag, kunne Elverums trener Børge Lund melde til Viasat 4 etter kampen. Han syntes likevel at Elverum var spillemessig nærmere enn sluttresultatet tilsa.

Børge Lund oppsummerte CL-høsten med at han er veldig fornøyd.

- Det har vært mye bra til nå, men jeg ser at vi kanskje har mistet rytmen etter landslagspausen, avsluttet han.