Nora Mørk ble Vipers' toppscorer mot Odense.

Spennende hjemmekamp for Vipers

Vipers tok i mot Odense hjemme i Aquarama i Champions League, og gikk seirende ut av oppgjøret.

Det startet jevnt foran drøyt 1400 tilskuere i Kristiansand.
Lagene fulgte hverandre til 4-4 og 5-5, før raske scoringer fra blant andre Nora Mørk førte Vipers i ledelsen.
På det meste var Vipers fire mål foran i løpet av førsteomgang, men i sluttminuttene før pause kjempet Odense seg tilbake. I omgangens siste minutt utliknet Odense til 16-16, før en ny scoring fra Nora Mørk gjorde at Vipers kunne gå til pause i ledelsen.

Andre omgang startet omtrent slik første omgang utartet seg - det var jevnt de første minuttene, før Vipers dro ifra.
Fire minutter før slutt var Vipers seks mål foran, men så spiste Odense opp deler av denne ledelsen mål for mål.
Sluttspurten kom imidlertid for sent fra danskene, og Vipers kunne juble for nok en seier i Champions League.

Kampen endte 31-27, og dermed ligger Vipers på fjerde plass i gruppe b, med én kamp mindre spilt enn to av lagene foran dem på tabellen.

Nå venter det mesterskapspause for klubblagene, og Vipers' neste kamp i Champions League er derfor ikke før 8. januar, da de tar imot Krim Mercator Ljubljana hjemme.