Tobias Grøndahl
Tobias Grøndahl var solid fra 7-metersmerket mot Montpellier.

Revansjelystne Elverum tapte

Med sjumålstap fra oppgjøret på hjemmebane, var Elverum revansjelystne mot Montpellier onsdag.

Og til tross for at kampbildet kanskje så noe annerledes ut denne gangen, så vant Montpellier nok en gang med 7 mål over Elverum; 39-32.

Det startet riktignok jevnt mellom de to lagene i Frankrike, og etter 12 minutter spilt var stillingen 7-7.

Så la Elverum om spillet litt, og forsøkte seg på 7-mot-6-spill - altså med åpent mål. Det skulle straffe seg.
"Plutselig" var Montpellier foran med tre mål, og Elverum kom seg enten ikke til avslutninger eller de skøyt utenfor.

Til pause var stillingen 19-16 til Montpellier, og alt håp var så visst ikke ute for Elverum.

I andre omgang var det Elverum som scoret det første målet, og var dermed bare to mål bak. Nærmere kom de imidlertid aldri, og Montpellier økte ledelsen sakte, men sikkert gjennom hele andre omgang.

Ved kampslutt viste tavla 39-32, og begge kveldens poeng ble igjen i Frankrike.