Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Annika Byrde / NTB

Lanserer plattform for ungdommen

I dag lanserer Norges Håndballforbund NHF Ung, en ungdomsplattform på Instagram og handball.no.

NHF Ung retter seg mot unge håndballspillere i alderen 13 til 19 år, og har som mål å legge til rette for kommunikasjon mellom ungdommer og Norges Håndballforbund.

– Vi ønsker å få tettere kontakt med de unge, slik at de i større grad kan være med og påvirke sitt eget tilbud i ungdomshåndballen. Mange av våre medlemmer er ungdom, og det er viktig at de har mulighet til å påvirke sitt eget tilbud, enten om det er i klubb, regionalt eller nasjonalt, sier organisasjonssjef i Norges Håndballforbund, Stig Quille.

Han tror NHF Ung vil kunne bidra til å forbedre tilbudet for de unge.

– Vi tror dette vil bidra til at flere ungdommer ønsker å spille håndball enda lengre, og at tilbudet kan forbedres ytterligere. Dette er en del av NHFs strategiplan og noe vi ønsker å legge til rette for fremover, blant annet gjennom NHF Ung, sier han.

På NHF Ung sin landingsside kan unge håndballspillere finne informasjon som er rettet mot dem, alt fra nyheter og treningstips til informasjon om kampaktivitet. På Instagram vil lag og spillere kunne kommunisere direkte med NHF Ung, ha «take over», være med på quiz og konkurranser, og få relevant innhold.

- På sikt vil vi ha temauker med innhold som er aktuelt for målgruppen, blant annet skadeforebyggende trening, totalbelastning, psykisk helse, motivasjon og helse og ernæring, sier prosjektleder for NHF Ung, Astrid Stenvold.

Hun legger til at NHF Ung skal vise mangfoldet i norsk håndball.

­– Det er viktig for oss å vise hele bredden i norsk ungdomshåndball, og at alle skal føle seg inkludert. Dette er ikke en plattform kun for spillere på toppnivå, men også for dem som spiller håndball for å ha det gøy, for unge trenere, dommere og alle andre unge som er engasjert i norsk håndball, sier Astrid.

Det vil også være mulig for unge å ta kontakt med NHF Ung på e-post for å stille spørsmål eller dele meninger og erfaringer.

Les mer om NHF Ung