Lagbilde LK04

Knepent tap for U-jentene mot Spania

U-jentene måtte se seg slått av Spania i Scandiberico lørdag. Avgjørelsen falt i aller siste angrep.

Det ble en kamputvikling av det sure slaget for de norske U-jentene (LK04) da de lørdag kveld spilte sin andre match i Scandiberico:

Da Spania kom foran i målprotokollen for aller første gang, viste kampuret 59.57.

Før spanjolene satte inn 23-22 tre sekunder før full tid, noe som naturlig nok ble vinnermålet, hadde Norge hatt plassen i førersetet hele kampen. Til pause var forskjellen på fire mål – 14-10 i våre jenters favør.

Så sent som fem minutter før slutt ledet Norge 22-19. Det var med andre ord flere positive perioder å bygge videre på for LK04, men spanjolene kom altså med en sluttspurt som slo optimalt ut for deres del.

U-jentene avslutter Scandiberico-helga mot Sverige på søndag. Avkast kl. 16.00, og kampen kan du se her.