Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mona Obaidli og Molde tapte returkampen mot Chambray Touraine. Bildet er fra en tidligere kamp.
Mona Obaidli og Molde tapte returkampen mot Chambray Touraine. Bildet er fra en tidligere kamp.
Foto: Jon Forberg

10-målstap for Molde i Europa

Chambray Touraine ble for sterke for Molde-jentene, som måtte se seg slått 35-25.

Lørdag kveld var det duket for Molde sin andre kamp i tredje kvalifiseringsrunde til European League. Molde måtte se seg slått av Chambray Touraine 30-27 forrige uke. Sammenlagtvinneren over to kamper ville gå videre til gruppespillet i European League.

Det var hjemmelaget Molde som kom best gang i Molde Arena, og gikk opp i 2-0-ledelse kort tid etter at kampen ble blåst i gang. Lagene byttet på å score, og det var lenge uavgjort på stillingen 5-5 før Alexandra Lacrabere førte de franske jentene opp i ledelsen etter ti spilte minutter.

Molde spilte fin håndball det første kvarteret av kampen, men Chambray Touraine tok styringen og tvang fram timeout hos Molde på stillingen 8-11. Mange gode redninger fra begge lags målvakter preget de siste ti minuttene av første omgang. De franske jentene dro ifra de siste minuttene og gikk til pause med 15-12-ledelse.

Chambray Touraine kom best i gang i andre omgang, og ledet 18-13 etter 35 spilte minutter. De franske jentene fortsatte å ha styringen som de hadde i slutten av første omgang. Det ville seg ikke helt for Molde-jentene som kun scoret ett mål de første ti minuttene av andre omgang.

Molde måtte ta en tidlig timeout på stillingen 13-21, med en klar beskjed fra trener Tor Oddvar Moen om å tette rommene i forsvar. Etter 45 spilte minutter hadde de franske jentene gått opp i en timålsledelse, som de beholdt kampen ut.

Chambray Touraine ble for sterke for Molde og vant komfortabelt 35-25. Med denne seieren kvalifiserte de franske jentene seg for gruppespillet i EHF European League.

 

KAMPFAKTA

Tredje kvalifiseringsrunde, European League

Molde Elite- Chambray Touraine 25-35 (12-15)

Molde Arena

Toppscorer Molde: Elke Josseline Karsten, 7 mål

Toppscorer Chambray Touraine: Ida Lagerbon, Jovana Stoiljkovic & Alexandra Lacrabere, 5 mål

Utvisninger: Molde 4x2 min., Chambray Touraine 6x2 min.

Les mer om European Cup for kvinner her.