Molde Elite
Mona Obaidli og Molde tapte returkampen mot Chambray Touraine. Bildet er fra en tidligere kamp.

10-målstap for Molde i Europa

Chambray Touraine ble for sterke for Molde-jentene, som måtte se seg slått 35-25.

Lørdag kveld var det duket for Molde sin andre kamp i tredje kvalifiseringsrunde til European League. Molde måtte se seg slått av Chambray Touraine 30-27 forrige uke. Sammenlagtvinneren over to kamper ville gå videre til gruppespillet i European League.

Det var hjemmelaget Molde som kom best gang i Molde Arena, og gikk opp i 2-0-ledelse kort tid etter at kampen ble blåst i gang. Lagene byttet på å score, og det var lenge uavgjort på stillingen 5-5 før Alexandra Lacrabere førte de franske jentene opp i ledelsen etter ti spilte minutter.

Molde spilte fin håndball det første kvarteret av kampen, men Chambray Touraine tok styringen og tvang fram timeout hos Molde på stillingen 8-11. Mange gode redninger fra begge lags målvakter preget de siste ti minuttene av første omgang. De franske jentene dro ifra de siste minuttene og gikk til pause med 15-12-ledelse.

Chambray Touraine kom best i gang i andre omgang, og ledet 18-13 etter 35 spilte minutter. De franske jentene fortsatte å ha styringen som de hadde i slutten av første omgang. Det ville seg ikke helt for Molde-jentene som kun scoret ett mål de første ti minuttene av andre omgang.

Molde måtte ta en tidlig timeout på stillingen 13-21, med en klar beskjed fra trener Tor Oddvar Moen om å tette rommene i forsvar. Etter 45 spilte minutter hadde de franske jentene gått opp i en timålsledelse, som de beholdt kampen ut.

Chambray Touraine ble for sterke for Molde og vant komfortabelt 35-25. Med denne seieren kvalifiserte de franske jentene seg for gruppespillet i EHF European League.

Tredje kvalifiseringsrunde, European League

Molde Elite- Chambray Touraine 25-35 (12-15)

Molde Arena

Toppscorer Molde: Elke Josseline Karsten, 7 mål

Toppscorer Chambray Touraine: Ida Lagerbon, Jovana Stoiljkovic & Alexandra Lacrabere, 5 mål

Utvisninger: Molde 4x2 min., Chambray Touraine 6x2 min.

Les mer om European Cup for kvinner her.