Annonse:
2024 Pocket Valley
Annonse:
2024 Pocket Valley

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Showkamp august 2021
I august spilte laget showkamp mot et sammensatt lag av Follo HK Damer Rekrutt og Follo HK Rekrutt
Foto: Tor Solstad

Til Belgia for å spille rullestolhåndball

Follo HK Rullestolhåndball gleder seg stort til å spille turnering mot lag fra syv andre nasjoner.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Etter lang periode med nedstengning av aktiviteter er Follo HK Rullestolhåndball endelig i full aktivitet igjen. Ettersom det kun er ett lag til i Norge, må klubben ut av landet for å delta på turneringer tilrettelagt for rullestolhåndball, sier lagleder Laila Horgen.

Laget reiser til Belgia i helgen for å delta på en internasjonal turnering i regi av Cap2sports, en ideell organisasjon som har som mål å tilby idrettsaktiviteter til utøver med funksjonshemninger.

- Det er ti lag fra syv ulike nasjoner som deltar. Dette er første turnering og arrangement etter 2 år med nedstengning, og spillerne fra Follo HK gleder seg stort! De har trent så mye de kan etter ferien og gleder seg til å få nye erfaringer som kan bidra til videre utvikling av rullestolhåndballen her hjemme i Norge, sier Laila.

Follo HK Rullestolhåndball ble etablert i mars 2015 med mål om å tilby tilrettelagt håndball for personer med ulik grad av funksjonsnedsettelse. I turneringen i Belgia er det tillatt at man har med et par funksjonsfriske spillere som sitter i stol og er en del av laget.

-  For mange klubber som er i oppstartsprosess er det en forutsetning for å lykkes at funksjonsfriske kan være med å komplettere et lag. Utover dette spiller man etter de gjeldene reglene som IHF har utarbeidet.

Les mer om rullestolhåndball