Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tobias Grøndahl
Tobias Grøndahl ble kveldens toppscorer for Elverum.
Foto: Elverum Håndball

Elverum fortsetter å storspille i CL

Elverum imponerte stort i torsdagens CL-oppgjør, og tok to viktige poeng i Hviterussland.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se høydepunkter her:

Elverum har bare tapt en gang i denne sesongens Champions League, og det var mot topplaget Kiel, som også leder gruppen. Riktignok har Elverums CL-kamper to ganger endt med poengdeling, men både innsatsen og resultatet blir lagt merke til også utenfor Innlandet og hjemlandet. Elverum hadde allerede før kveldens oppgjør slått sin egen poengrekord i CL. Flere av Elverums spillere har fått ulike utmerkelser for sine ferdigheter, blant annet fikk Tobias Grøndahl rundens mål mot Zagreb og Eric Johansson kom på rundens lag i runde 5.

Torsdag kveld var det hviterussiske Meshkov Brest som stod på motsatte banehalvdel. Det startet jevnt, og lagene lå 7-7 etter 18 minutter spill. En nydelig underarm av Tobias Grøndahl og en eminent redning av Emil Kheri Imsgard gjorde at Elverum kom foran med to. 

Netopp Imsgard var avgjørende i den første omgangen. Selv om han slapp inn 11 mål på de første tretti, gjorde han også 11 redninger - og mange av dem på nærskudd. 

Til pause var Elverum foran med tre mål, 14-11.

I den andre omgangen stod Elverum godt bakover, og fikk mer kontroll på den hviterussiske linjespilleren. Elverum fikk brettet ut angrepsspillet, og etter at kantspiller Sindre Heldal satte sitt femte mål omtrent fem minutter før slutt var Elverum hele fem foran.

Elverum vant til slutt 30-27.

Elverum skal nå spille om å komme topp to i sin gruppe i CL, og dermed gå rett til kvartfinale. Et vanvittig mål - men etter kamper som kveldens virker faktisk ingenting umulig.

 

Kampfakta
HC Meshkov Brest - Elverum 27-30 (11-14)
Champions League, runde 6, menn
Sportshall Victoria

Toppscorer HC Meshkov Brest
Vladimir Vranjes med 7 mål.

Toppscorer Elverum
Tobias Grøndahl med 9 mål.

Fullstendig kamprapport
Alt om Champions League