Storseier for Drammen i E-cup

Drammen HK storspilte på hjemmebane, og vant med tosifret mot H71 i kveldens E-cup-oppgjør.

Drammen HK møtte H71 til 2. kvalifiseringsrunde til EHF European Cup hjemme i Drammenshallen søndag ettermiddag. Oppgjøret på bortebane hadde gitt drammenserne et forsprang på to mål etter seier 24-22. At dagens seier skulle bli såpass markant var dermed en ordentlig maktdemonstrasjon.

Det var H71 som satte det første målet i Drammen søndag kveld, men det var også den eneste gangen de ledet kampen. Etter bare et par minutter spill hadde DHK dobbelt så mange scoringer som gjestene.

Utover i den første omgangen klaffet det meste for drammenserne, som gikk til pause med behagelig 15-9 ledelse.

Matchen var egentlig avgjort allerede da, og den andre omgangen ble aldri faretruende spennende.

- Det var mye bedre konsentrasjon i kampen i dag enn i kampen for en uke siden, kommenterte Drammen-trener Kristian Kjelling til handball.no etter spilleslutt.

- I dag var det mange som løste oppgavene sine på en fremragende måte. Vi er godt fornøyde med kampen og gjennomføringen.

Drammen er klare for 3. kvalifiseringsrunde i European Cup.

Drammen - H71 32-20 (15-9)