Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Katrine Lunde
Katrine Lunde reddet halvparten av skuddene og bidro til ny semifinale for Vipers.
Foto: Annick Nielsen

Hvem følger Vipers og Fana til semifinale i NM?

Fana er klare for semifinale, og tirsdag slo Vipers følge etter storseier 38-23 over Storhamar.

Denne saken er eldre enn ett år, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag kveld skulle Storhamar prøve seg mot de regjerende mestrene i Aquarama. Gjestene fikk en god start, mens Vipers var litt fomlete de første minuttene. Tolv minutter ut i omgangen var lagene imidlertid likt, og de neste seks minuttene scoret hjemmelaget seks ganger uten at gjestene klarte å kvittere. Til pause sto det 18-10 på tavlen.

Etter pause fosset Vipers videre, og de regjerende norgesmestrene viste med all tydelighet at dette er Norges beste lag. Med Katrine Lunde bakerst som hadde en redningsprosent på nærmere 50, ble det etter hvert klasseforskjell på de to lagene. Vipers vant 38-23 og sikret seg en ny semifinale.

Se kamprapporten her.

Fana og Sola møttes allerede onsdag 20. oktober, og det var bergenslaget som sendte fjorårsfinalist Sola ut av årets NM med seier 32-26. Dermed spiller Fana sin andre semifinale på rad, i fjor måtte de gi tapt for nettopp Vipers i semi´n.

Se kamprapporten her.

De to siste kvartfinalene spilles henholdsvis kl. 18.00 og 18.30 onsdag 27. oktober. Da møtes Tertnes og Aker, mens Fredrikstad får besøk av Molde. Disse kampene streames på handballtv.com. Drømmen om Oslo Spektrum lever!

Trekningen av semifinalene skjer på NHFs Facebook-side torsdag 28. oktober kl.14.00. Trekningen skjer uten seeding

Les mer om NM Senior.