Kristian Kjelling
Det ble seier for Kristian Kjellings gutter i deres første oppgjør i EHF European Cup.

Drammen vant med to i første oppgjør

Det var tett mot slutten av Drammens første kamp i EHF European Cup mot H71, men det ble seier 24-22 til slutt.

Drammen HK møtte H71 fra Færøyene i deres første kamp i EHF European Cup, hvor de startet direkte i 2. runde.

I Tórshavn på Færøyene er det Drammen som setter kampens første mål, men der stoppet det opp for det norske laget. H71 klarte å holde Drammen nede på ett mål i hele femten minutter, mens de samtidig plasserte fem mål bak Drammens målvakt.

Etter halvspilt førsteomgang får Drammen sin andre scoring og startet opphentingen. Drammen klarte å komme helt opptil H71 og til og med foran med ett for første gang i kampen med kun tre minutter igjen av omgangen. I omgangens siste sekunder utlignet H71 og lagene gikk til pause med stillingen 10-10.

Andre omgang startet relativt målfattig for begge lag. Like etter start satte begge lag hvert sitt mål, men deretter gikk det syv minutter før det kom noen mål fra lagene.  H71 kom foran med to mål og holdt på ledelsen frem til det var syv minutter igjen av andre omgang og Drammen utlignet til 18-18.

Det norske laget kom foran med to mål i Tórshavn med kun fem minutter igjen, og denne ledelsen holdt de fast på til siste slutt. Drammen vant det første oppgjøret i European Cup mot H71 24-22.

Drammen tar med det med seg en ledelse på to mål inn mot returoppgjøret i 2. runde av European Cup. Returoppgjøret mot H71 spilles i Drammenshallen søndag 24. oktober klokken 15:00.