Bækkelaget Håndball Elite

Avansement for Bækkelaget

Bækkelaget tok i mot Fivers hjemme søndag kveld, i andre runde i EHF European Cup.

Bækkelaget vant forrige helgs kamp i Wien med fire mål, og hadde derfor et godt utgangspunkt før søndagens kamp i Nordstrand Arena.

Det ble jevnere mellom lagene i denne kampen enn i første oppgjør, og det endte også uavgjort 32-32.

Det var riktignok bortelaget som fikk den beste starten på kampen, og før fem minutter var gått var de i ledelsen 3-0. Så våknet Oslolaget til live, og fem minutter senere var stillingen 5-5.

Den neste perioden fulgte lagene hverandre tett, men de siste drøye ti minuttene før pause var det Bækkelaget som var i føringen.
Til pause var de foran med hele fem mål, på stillingen 18-13.

I de første minuttene av andre omgang var det imidlertid gjestene fra Østerrike som bet fra seg, og "plutselig" var stillingen 19-19... Riktignok hadde Bækkelaget fire mål "å gå på" fra første oppgjør, men man vil jo alltid vinne!

Det jevne spillet holdt seg i noen minutter, før Bækkelaget IGJEN dro ifra. Med snaut ti minutter igjen å spille var de foran med fem mål, som ved pause, på stillingen 28-23.

Kampens avsluning ble imidlertid spennende, og det var Fivers som sto for de fleste scoringene.

Kampen endte uavgjort 32-32, men sammenlagtseieren tar Bækkelaget, som dermed er klare for tredje runde i EHF European Cup!