Nora Mørk
Nora Mørk ble Vipers' toppscorer med 12 mål.

Vipers seiret på hjemmebane

Vipers tok sine første poeng i Champions League da de vant 34-25 over IK Sävehof.

Se høydepunkter her:

Sesongens første Champions League-kamp på hjemmebane ble en god opplevelse for Vipers. Kristiansand-laget ledet hele kampen og vant til slutt med ni mål i Aquarama lørdag ettermiddag.

Vipers fikk en forrykende start på kampen og ledet 3-0 før tre minutter var spilt. Da våknet de svenske gjestene og scoret to ganger på rad, og slik forsatte det gjennom omgangen. Vipers var i føringen og ledet på det meste med seks mål, men den svenske landslagsspilleren Jamina Robert og IK Sävehof bet seg fast. Til pause var stillingen 15-11.

Etter pause snudde kampen og ti minutter inn i omgangen var gjestene kun to mål bak. Da så Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad seg nødt til å ta en prat med jentene og det skulle gjøre underverker, for derfra og ut var det liten tvil om hvem som skulle ta med seg to poeng hjem fra Aquarama. Nora Mørk tok ansvar for hjemmelaget og hamret inn 9 scoringer i løpet av omgangen. Hun ble lagets toppscorer med 12 mål. Kampen endte 34-25 og Vipers kunne juble for seier på hjemmebane og sesongens første poeng.