Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år
Annonse:
20211125 Gjensidige på lag gjennom 30 år

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Foto: Svein André Svendsen

Togstad re-oppnevnt til EHFs dommerkomité

Øyvind Togstad har vært medlem av dommerkomiteen siden 2017. Nå får han to nye år i rollen.

Det ble bestemt da Det europeiske håndballforbundets (EHF) Executive Committee møttes i Spania i forrige uke. Øyvind er en del av Technical Refereeing Committee (TRC) og vil ha ansvar for elitedommere i Europa frem til høsten 2023. Dette blir altså hans tredje periode som medlem av EHFs dommerkomité.  

- Oppnevningen er en voldsom tillitserklæring både for norsk håndball og meg selv etter å ha vært i EHFs dommerkomité i 4 år. Jeg må skryte av og gi en skikkelig honnør til EHF som gir meg denne muligheten, sier Øyvind.

De to siste årene har trønderen jobbet med videoanalyse og utviklingsarbeid inn mot yngre dommere, i tillegg til å være medansvarlig i euromesterskapene. Nå skal han ha ansvar for dommere på elitenivå.

- Det skal bli utrolig utfordrende å jobbe enda mer aktivt direkte opp mot denne gruppen! I jobben blir det helt sikkert bruk for mine erfaringer som internasjonal toppdommer i 22 år, gjennom de 7 e-cupfinalene, Final4, mesterskapene og alle de andre 340 internasjonale kampene jeg har ledet, sier han.

Øyvind Togstad er også lektor og delegat i EHF, og sitter som styreleder i NHF Region Nord.