Målvakt i ØIF Arendal
Kristian Jurisic spilte en strålende kamp i ØIF Arendals mål. Her fra en tidligere kamp.

Strålende prestasjon av ØIF Arendal

Det endte uavgjort i ØIF Arendals første kamp i årets europacup, etter en svært god kamp av sørlendingene.

Hjemmelaget scoret kampens to første mål, før gjestende PAUC fra Frankrike satte sin første scoring.
Så ble det 3-3, før ØIF Arendal igjen dro litt ifra. De var på det meste foran med fire mål, før franskemennene spilte seg inn igjen.

Til pause var ØIF Arendal foran med to mål på stillingen 17-15. Mye av grunnen til at ØIF var foran var at Kristijan Jurisic sto nærmest som en levende vegg, og i tillegg vartet Olaf R. Hoffstad og Sander Simonsen opp med en strålende dobbeltflyver!

I andre omgang var franskmennene noe mer på, og kanskje begynte sørlendingene å bli litt slitne...? I hvertfall ble omgangen jevnere, og det var ikke før i sluttsekundene kampen ble avgjort.

Lagene vekslet på å lede gjennom hele kampen, og med bare få sekunder igjen satte ØIF Arendals William Fiala Gjermundnes lagets 27. scoring, og utliknet.

Kampen endte altså uavgjort 27-27, og det må sies å være et godt utgangspunkt før returoppgjøret som spilles i Frankrike tirsdag 28. september.