Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Thomas Karlsen, Hans Fredrik Cordt-Hansen og Henrik Wilhelmsen er klare for å lose deg gjennom årets REMA 1000-liga for menn og kvinner.
Hans Fredrik Cordt-Hansen (t.v.), Thomas Karlsen og Henrik Wilhelmsen (t.h) leder Tett på på handballtv.com.
Foto: NTH

Nå kan du se ukas episode av "TettPå"

"TettPå" er programmet som tar pulsen på lagene i REMA 1000-ligaen hver tirsdag.

Thomas Karlsen er med som programleder fra forrige sesong og har fått med seg Hans Fredrik Cordt-Hansen og Henrik Wilhelmsen som medprogramledere. Og tirsdager kan du se sendingene på Topphandball.no.

I tirsdagens sending har de besøk av Aksel Strupstad fra Bækkelaget som  i disse dager spiller både i REMA 1000-ligaen og i EHF European League mot Motor Politekhnika fra Ukraina. Det ble storseier i helgen som var, og lørdag (18. september) venter returkampen hjemme i Oslo.

Trener i nyopprykkede Kristiansand, Tobben Evjen, tar også turen innom studio og det gjør også Tobias Grøndahl fra Elverum. Da blir det nok også litt snakk om årets Champions Cup som starter allerede onsdag (15. september).

"TettPå" kan du se på Topphandball.no fra tirsdag kl. 16.00.