Annonse:
Daikin
Annonse:
Daikin

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Husk «Åpen dag» over hele landet

Lørdag blir det åpen dag i idrettslag over hele landet, som et ledd i «Tilbake til idretten»-kampanjen.

Skal det spilles kamp eller turnering i din håndballhall førstkommende lørdag? Eller for den del en annen dag utover høsten?

Da kan den tverridrettslige kampanjen «Tilbake til idretten» være noe for dere!

Tidligere i høst lanserte Norges Idrettsforbund en innholdsrik nettside hvor det er lagt ut ulike typer materiell, forslag og inspirerende tiltak som kan passe for klubber som ønsker å få opp aktivitetsnivået igjen.

Blant annet legges det opp til «Åpen dag» i norsk idrett førstkommende lørdag, altså 25. september. Her oppfordres idrettslag til å bruke dagen til å invitere nye og gamle medlemmer, frivillige, publikum, politikere og næringsliv til sitt arrangement. Det er ingenting i veien for å knytte dette tiltaket til et allerede planlagt arrangement – heller tvert imot.

Og det trenger ikke være 25. september heller:

«Vi oppfordrer alle idrettslag til å fortsette markeringen i ukene 40 og 41 med gode aktivitetstilbud til barn, unge og voksne», skriver Norges Idrettsforbund på sin samleside for #tilbaketilidretten.