Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bilde fra Landsturneringen.
Bilde fra Landsturneringen.

Feirer sesongstart for Tilrettelagt Håndball

Regionene arrangerer REMA 1000 TH-cup for å markere at en lang periode uten kamper er over.

Etter halvannet års pause fra trening og kamper, skal sesongstarten for Tilrettelagt Håndball (TH) markeres med en morsom og sosial håndballdag! REMA 1000 TH-cup arrangeres for å feire at lagene i REMA 1000 TH-serien endelig kan spille kamper igjen, og det er lagt opp til kamper, konkurranser, leker og god mat når lagene samles.

Alle regionene skal arrangere TH-cup i løpet av høsten og region SørVest er først ut. Deres TH-cup spilles i Sukkevannshallen i Kristiansand 18. og 19. september, med 26 kamper og middag på hotell lørdag kveld for 175 deltakere.

Eva Skei er prosjektleder for inkludering i Norges Håndballforbund. Hun synes det er gledelig at TH-lagene omsider kan spille kamper igjen.

- De har ikke spilt kamper i det hele tatt under pandemien. Klubbene har hatt sine sporadiske treninger og samlinger, men de har ikke møtt andre lag. Derfor ønsker vi å markere seriestarten litt ekstra med en festlig gjenåpningscup.

Eva tror spillerne ser frem til å komme i gang med håndballaktiviteten igjen.

- Jeg tror de har savnet å spille håndball og å møte venner. Mange bor i leilighet i bolig og møter familie og venner der, men det har vært ganske strenge regler flere steder. Jeg tror nok at de savner det løsslupne med å spille ball, kose seg og treffe gamle venner.

Det kan Klepp-spiller Karianne Horpestad bekrefte.

- Det har vært litt kjedelig. Jeg har savnet det. Jeg har savnet å være sammen med gjengen og trene og spille kamper. Det har vært et stort savn, det har det.

Hun gleder seg til å delta på REMA 1000 TH-cup til helgen.

- Det tror jeg blir veldig kjekt. Det er lenge siden sist nå. Jeg gleder meg til å samle gjengen, treffe andre og spille kamper igjen!

Cupen finansieres blant annet med midler fra salg av Idrett for alle-brødet fra REMA 1000.

Les mer om Tilrettelagt Håndball (TH)

Gode øyeblikk fra TH-turneringen i Kristiansand helgen 17.-19. september 2021:
Kampøyeblikk
Fest 1 Øyeblikk
Fest 2 Øyeblikk
Fest 3 Øyeblikk