Annonse:
Annonse Polar
Annonse:
Annonse Polar

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Er laget ditt de neste Landslagsmaskotene?

Gjensidige og Norges Håndballforbund søker nå lag som kan være landslagenes maskoter på kampdager.

Landslagsmaskotene er et nytt prosjekt i regi av Gjensidige, i samarbeid med Norges Håndballforbund (NHF). Prosjektet er en videreutvikling av det som tidligere het «Minihåndballjentene» – og som var en stor suksess. Denne gangen får hele lag, og ikke bare enkeltspillere, følge håndballandslagene under en kampdag.

- Med Landslagsmaskotene ønsker NHF og Gjensidige å gi unge, lovende håndballspillere landet rundt felles opplevelser som skaper glede og entusiasme knyttet til lagspill, sier sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad.

Han håper prosjektet vil motivere jenter og gutter til å fortsette å ha det gøy med håndball, samtidig som de får et innblikk i hvordan det er å være blant Norges beste håndballspillere og spille på landslaget.

Gjennom Landslagsmaskotene vil et helt håndballag få følge Håndballjentene eller Håndballgutta under en landskamp. I tillegg til å følge landslagene som lykkebringere ut på banen, vil Landslagsmaskotene få hver sin landslagsdrakt og en spesialkolleksjon med treningsklær og bag.

- Både vi og landslagsspillerne har vært stolte av Minihåndballjentene. Derfor er vi glade for å fortsette med et prosjekt av samme støpning, hvor unge håndballspillere får et minne for livet. Vi gleder oss til å se Landslagsmaskotene på våre kamper framover, sier kommersiell sjef i Norges Håndballforbund, Jan-Erik Aalbu.

Hvem kan søke?

For å søke om å bli Landslagsmaskoter må laget være i alderen 9-12 år. Søknaden må sendes inn på vegne av hele laget, og den må være sendt inn fra noen som har tilknytning til håndballaget. Det kan være en trener, lagleder, mamma, pappa, besteforeldre eller lignende.

Laget som søker må også tilhøre regionen hvor kampen spilles i. Landskampene som spilles i Norge vil være spredt utover ulike regioner, så alle kan få mulighet til å søke om å bli Landslagsmaskoter. I tillegg må den som sender inn søknaden, på vegne av laget, være kunde i Gjensidige.

Hvor sendes søknaden?

Gå inn på denne lenken for å registrere søknaden på vegne av ditt lag:

gjensidige.no/maskot

På samme side finner dere mer informasjon om maskotordningen.

Når skjer dette?

Den første kampen hvor det er mulig å søke om å være Landslagsmaskoter er under Gjensidige Cup lørdag 6. november, der Håndballgutta skal møte Nederland. Kampen spilles i Trondheim Spektrum. Det betyr at det er lag fra Region Nord som da har mulighet til å søke om å bli Landslagsmaskoter.