Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt
Annonse:
Halv pris på landslagsdrakt

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Jubelbilde barn Loppetassen
Foto: Kajsa Lian Spanic

Endelig, Håndball-Norge: Tilbake til normalen!

Lørdag kl. 16.00 går vi tilbake til normalen i norske håndballhaller: Da oppheves alle koronarestriksjoner!

- Endelig, Håndball-Norge! sier en svært fornøyd generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud, minutter etter at regjeringens pressekonferanse om nasjonal gjenåpning er over.

- Denne dagen har vi ventet på siden mars 2020. Fra lørdag klokka 16.00 fjernes kravet til avstand, og vi kan slutte å dele opp i soner og kohorter. Det er ingen koronarelaterte begrensninger på hvor mange tilskuere du kan ha i hallen lenger. Vi kan rett og slett terminere protokollene og restriksjonene våre fra lørdag kl. 16.00, sier Langerud.

Fortsatt skal syke mennesker holde seg hjemme, og testes hvis man har symptomer på luftveissykdom.

- Men er du frisk, er det bare å komme seg i hallen igjen. Det skal spilles massevis av håndballkamper og -turneringer framover. Vi er mange som har savnet å være i håndballhaller det siste halvannet året. Nå får vi endelig sjansen igjen, uten å tenke på alle restriksjonene, sier Langerud, som også vil berømme Håndball-Norge for innsatsen som er lagt ned:

- Jeg vil rette en stor, stor takk til alle spillere, trenere, dommere og frivillige for innsatsen som er lagt ned i denne krevende perioden. Jeg er dypt imponert over stå-på-viljen, kreativiteten og lojaliteten dere alle har utvist. På vegne av alle oss i Norges Håndballforbund: Tusen, tusen takk, sier Langerud.

PS: Vi har fått flere henvendelser om bruken av Norges Håndballforbunds adgangskort den siste tida. Fra 1. oktober kan dette kortet igjen tas i bruk for fri adgang til hall.