LK04 spiller om 5. plass i sitt første mesterskap. EM i Montenegro
Ungdomslandslaget er ferdige med sitt første mesterskap.

Tøff motstand i siste kamp

U-jentene (LK04) tapte for Kroatia i siste kamp i EM, og ender dermed på 6. plass totalt.

Ungdomslandslaget vårt på kvinnesiden er nå ferdige med sitt aller første mesterskap. Det har blitt både opp- og nedturer gjennom mesterskapet, men alt i alt har de gjort det veldig bra.

I mesterskapets siste kamp, mot Kroatia, skulle det gjøres opp om 5. plassen.
Kroatia gikk hardt ut fra start, og allerede i kampens sjette minutt, tok Norges trener Kristine Lunde-Borgersen time-out. Da lå Norge under 3-6, men også etter time-outen var det Kroatia som hadde overtaket.

Til pause var stillingen 18-10 til Kroatia, men andre omgangs første mål var det Norge og Emma Helland-Døvle som scoret.

Så var det igjen Kroatia som tok over føringen, og etter få minutter hadde de økt sin ledelse og de var 10 mål foran.

I andre omgang var Kroatia på det meste 12 mål foran, og det ble også slutt-differansen. Kroatia vant 33-21 og tok 5. plassen i mesterskapet, mens Norge dermed fikk 6. plassen.

Silje Rekdal ble Norges toppscorer i denne kampen, og ble kåret til banens beste spiller.