EM i Montenegro
Kristine Lunde-Borgersen og u-jentene (LK04) er videre til hovedrunden i sitt første mesterskap.

Tap for u-jentene i siste gruppespillkamp

Ungdomsjentene (LK04) tapte 27-15 mot Ungarn, men er klare for hovedrunden i EM.

Ungdomslandslaget (LK04) spiller sitt første mesterskap, EM i Montenegro, nå i august. U-jentene spiller i gruppe C, hvor de møter Portugal, Slovakia og Ungarn. Siste motstander i gruppespillet var Ungarn, som ga de norske jentene en tøff kamp.

Det ungarske laget får fire baller i det norske målet før de norske u-jentene setter sitt første mål. Ungdomsjentene fikk en seig start og møtte et tøft ungarskt forsvar og en tøff målvakt som stoppet flere av de norske jentenes sjanser. Lagene gikk til pause med stillingen 15-8.

Andre omgang startet godt for de norske u-jentene, og de hang godt med i kampen. Etter halvspilt andre omgang stoppet det litt opp for u-jentene, men Ungarn fortsatte og økte ledelsen. Kampen endte 27-15.

Til tross for tap i siste kamp i gruppespillet er de norske u-jentene klare for hovedrunden. Hovedrunden i EM i Montenegro starter tirsdag 10.08. Kampene kan du se på ehftv.com