LK04 jubler for seier i den første landskampen
Jubel for seier i den første landskampen

Seier i den aller første landskampen

Ungdomslandslaget (LK04) vant sin første mesterskapskamp mot Portugal 31-25.

Torsdag kveld gikk startskuddet for LK04 sitt første mesterskap, EM i Montenegro. U-jentene spiller i gruppe C og skal møte Portugal, Slovakia og Ungarn. Første motstander ut var Portugal.

De norske jentene startet kampen godt, og kom et par mål foran etter ti minutter. Portugal hang med og lot ikke Norge komme for langt foran, men rett før pause gikk Norge opp i en tremålsledelse. Lagene gikk til pause med stillingen 17-14.

I starten av andre omgang kom Portugal nærme en utligning, men etter halvspilt omgang dro de norske jentene ifra igjen. Med ti minutter igjen av omgangen ledet de norske jentene med seks mål, denne ledelsen holder de helt inn til slutten.

De norske U-jentene vant sin første mesterskapskamp over Portugal 31-25.

Allerede i morgen, fredag 6. august kl. 20.00, skal jentene ut i aksjon igjen mot Slovakia. Deretter venter Ungarn som siste motstander i gruppespillet på søndag 08.08 kl. 18.00. Kampene ser du på ehftv.com