Viktoria Giske ble banens beste mot Tyskland i EM
Viktoria Giske ble dagens beste spiller på det norske laget.

Nytt tap for U-jentene i Montenegro

Tyskland ble dessverre ett hakk for store i U-jentenes første kamp i hovedrunden som endte 21-27.

De norske jentene sliter litt med å løse det tyske forsvaret i første del av omgangen. Etter ti minutter spilt er stillingen 2-5. De står til gjengjeld godt i forsvar, og vi ser noen sultne jenter etter tapet i forrige kamp mot Ungarn. Men det vil seg ikke helt i angrep for jentene. Tyskerne står tett og lager mange frikast, og halvveis i omgangen står stillingen 4-7 til Tyskland. I de siste ti minuttene av omgangen spiller U-jentene godt. De har mer fart i beina, som resulterer i to straffemål og et gjennombrudd. Dermed er Norge kun ett mål bak med stillingen 7-8. De norske jentene fortsetter å komme til gode sjanser, men keeperen til Tyskland står meget bra og tar mange av skuddene. Til pause står det 9-11 til Tyskland.

Tyskland åpner andreomgang med to kjappe scoringer, men Norge henger i og kommer til mange sjanser. Det blir dog litt for mange skuddbom, og etter ni minutter spilt ligger Tyskland foran med seks mål med stillingen 11-17. Halvveis i andreomgang har de norske U-jentene klart å redusere ledelsen med ett mål, men tyskerne har fortsatt et godt tak rundt de norske jentene. De kjemper likevel for hver eneste ball, og det ser ikke ut som at de har tenkt til å gi seg. Til tross for det, blir det litt for mange feil, bom og stangskudd. De norske jentene klarer ikke å hente inn tyskerne, og stillingen ender til slutt 21-27.

Neste kamp spilles allerede i morgen. Da møter U-jentene Romania klokken 20.00, og kampen kan du se på ehftv.com.