Nicoline Jullumstro og Tuva Pharo LK04 EM i Montenegro
Nicoline Jullumstrø ble Norges toppscorer i kampen mot Slovakia med syv mål.

Gigantseier for Ungdomslandslaget

U-jentene (LK04) vant sin andre strake landskamp i EM-gruppespillet 15-34 mot Slovakia.

Ungdomslandslaget (LK04) spiller denne uken gruppespill i sitt første mesterskap, EM i Montenegro. U-jentene spiller i gruppe C, hvor de møter Portugal, Slovakia og Ungarn. Torsdag kveld vant de sin første landskamp mot Portugal, og fredag kveld fortsatte de seiersrekken mot Slovakia.

U-jentene kom godt ut i kampen og ledet fra start. Etter halvspilt førsteomgang hadde de norske ungdomsjentene sluppet inn bare tre mål, stillingen stod da 3-6. Norge ledet gjennom hele omgangen, og med rett over seks minutter igjen av første omgang hadde de doblet ledelsen til 6-12. Lagene gikk til pause med stillingen 6-15.

I andre omgang fortsatte Norge i et godt spor, og hindret Slovakia fra å score mål i omgangens første fem minutter. Da Slovakia satte sitt første mål i andre omgang hadde de norske jentene scoret seks ganger og ledet 7-21.

Slovakia kom til noen kjappe scoringer midtveis i omgangen, men de norske U-jentene holdt nivået oppe gjennom hele andre omgang. Kampen endte med en storseier, 15-34, til det norske laget.

Søndag 8. august venter Ungarn som siste motstander i gruppespillet kl. 18.00. Kampen kan du se på ehftv.com.