LK02 i EM i Slovenia
Johanne Halseth Nypan ble Norges toppscorer under kampen mot Ungarn.

Ute av kampen om sluttspill etter nytt tap

Gruppevinner Ungarn ble for tøffe for Juniorjentene (LK02) i deres siste gruppespillkamp i Junior-EM.

De norske Juniorjentene hang godt med i kampens første minutter, frem til stillingen 4-4. Etter halvspilt omgang ledet Ungarn med fem mål, men de norske jentene gjorde en real opphenting og lå kun to mål bak.

Like før pausen satte Ungarn inn et siste støt og fikk inn fire mål mer enn de norske jentene. Lagene gikk til pause med stillingen 21-15.

I andre omgang kjemper de norske jentene godt, og Ungarn kommer ikke til like mange sjanser som i første omgang. Andre omgang ble en jevnere omgang enn den første, men den ungarske ledelsen fra første omgang ble for vanskelig å hente igjen for de norske jentene. Det gikk ikke Juniorjentenes vei denne gangen. Kampen ender med tap, og stillingen 36-26.

De to beste lagene i gruppe D gikk videre til sluttspillet, men for de norske jentene ble det ikke sluttspill i år. De går videre til mellomrunden, hvor de skal kjempe om 9.-16.plass. Juniorjentene spiller sin neste kamp tirsdag 13. juli. Tidspunkt og videre kampoppsett blir klart så fort samtlige lag har spilt ferdig sine gruppespillkamper.